Background Heading
Detalii de contact
NEXTGEN PROJECTS SRL, Tirgu Mures, J26/367/2016 , CIF 35779001, Tel: +40-743.790.138 Internet: https:// www.contabilitatetgmures.ro

Disponibil in zile lucratoare intre orele 9-18

Suntem o întreprindere mică , dar cu o experiență de peste 9 ani, care ne desfășurăm activitatea in Tirgu Mures și județul Mureș, având ca și obiect de activitate contabilitatea și consultanța financiară.  In activitatea noastră, ne bazăm pe principiile respectului față de clienți si parteneri, promptitudine si a lucrului bine făcut pe termen lung. 

Oferim servicii integrate de consiliere, contabilitate si salarizare. Echipa noastră este pregătită cu idei si sfaturi in a alege tipul firmei cat si tipul de impozitare potrivita a afacerii. 

Scopul nostru este de a asigura servicii de calitate superioară, care să ușureze viata clienților deserviți de noi. 

Lucrăm  după principiul că un client mulțumit este cea mai bună forma de promovare. Încrederea în clienții si partenerii noștri este un principiu la care ținem foarte mult. Vă oferim servicii de calitate, grijă la detalii, flexibilitate si mai ales atenție personală. Scopul nostru este de a fi cei mai buni in domeniul nostru de activitate. 

  Site protejat de reCAPTCHA si Google Privacy Policy si Terms of Service

  Cum Lucrăm?

  Consultanță

  Stabilim ce tip de firmă și ce fel de impozitare se potrivește afacerii tale

  Contract

  Semnăm un contract de colaborare

  preluare acte

  Actele contabile vor fi preluate/create in softul nostru specializat

  Colaborare

  O colaborare pe termen lung, avantajoasă pentru ambele părți

  Estimare Prețuri contabilitate